Etusivu Astrologia Ajankohtaista Palvelut Yhteystiedot  

Astrologia

Mitä astrologinen karttasi kertoo?


Astrologinen kartta on syntymähetkesi tarkka astronominen kuva, sinun ”leimasi”. Se kertoo siitä, minkälaisin valmiuksin ja haastein astuit maan päälle elämääsi taivaltamaan. Siitä saa myös vihjeitä siitä, minkälaisia asioita ja tilanteita vedät puoleesi ja miten voisit niitä parhaiten hallita. Meillä jokaisella on tukenamme paljon positiivisia ominaisuuksia ja taipumuksia. Lisäksi jokaisella on suuria oppimisen alueita, jotka tunnistamme helposti siitä, että niihin johtavat hankalat tilanteet toistuvat elämässä kerta toisensa jälkeen kunnes saamme riittävän määrän ymmärrystä, että onnistumme kääntämään haasteen lopullisesti voitoksi. Meistä jokainen on ainutlaatuinen paketti. Voimavarojen, lahjojen, taipumusten ja haasteiden määrä ja laatu on puhtaasti yksilöllistä. Ja tästä kaikesta syntymäkarttasi kertoo.

Mikä on ajan henki kohdallasi?


Jokaisessa hetkessä on oma energiansa. Planeetat ovat asettunet kunakin hetkenä tiettyihin asemiin taivaan kannelle ja samalla ne muodostavat yhteyksiä toisiinsa. Tämä kaikki määrittelee ajan hengen. Sinä värähtelet omalla ainutlaatuisella tavallasi syntymäkarttasi kuvaamalla tavalla. Sinun energiasi kohtaa hetken energian joka avaa sinussa piileviä mahdollisuuksia ja haasteita. Elämä on siis luova, kehittyvä prosessi, ja sinä kehityt ja muutut jokaisena hetkenä. Et ole sama kuin hetki sitten. Astrologian avulla voidaan selvittää, mitkä elämänalueet ovat kunakin hetkenä avoimia kehitykselle. Onko ajan henki sinun kohdallasi vahvasti tukeva vai tarjoaako se sinulle mahdollisuuden kehittyä haasteiden kautta. Kohdistuuko tämän ajan kasvu kenties ihmissuhteisiisi, työhösi, kotiisi vai henkiseen kasvuusi? Oletko purkamassa sisällesi patoutuneita energioita vai vastaanottamassa tilaisuuksia ja avaamassa uusia ovia?

Kahden ihmisen energiat?


Kaksi ihmistä värähtelee omalla ominaislaadullaan toisiaan kohti. Nämä värähtelyt ovat toisiinsa hyvin sopivia sekä väistämättä myös ristiriitaisia. Jos yhteensopivuus on huomattavaa, suhde on yleensä hyvin tukeva ja jos taas ristiriitaisten kuvioiden määrä on suuri, suhde on kasvattava. Astrologian avulla on mahdollista tarkastella kahden ihmisen välisiä energioita ja löytää suhteen voimavarat ja haasteet. Tällainen parisuhdeanalyysi voi lisätä ymmärrystä ja antaa avaimia rakentaa toimivampaa suhdetta toiseen ihmiseen. Parisuhdeanalyysi voidaan tehdä, kun molemmat osapuolet antavat siihen luvan. Paras tulos saavutetaan, jos molemmat osapuolet ovat läsnä.

Lapsen astrologinen kartta


Astrologisen kartan avulla voidaan selvittää myös lapsen persoonallisuutta. Tulkinnassa haetaan lähinnä sitä, miten juuri tätä lasta voidaan tukea niin, että hänen ominaisuutensa pääsevät parhaiten kasvamaan juuri hänen tarvitsemallaan tavalla. On myös mahdollista tehdä vertailu vanhempien karttaan, jotta voitaisiin vielä paremmin ymmärtää lasta aikuisen näkökulmasta.

Maija-Riitta Laaksonen, Puh. 050 314 9959, , Merivalkama 8 D, 02320 ESPOO